nya_loggan

Kvalité

Varför naturligt hundgodis?

I denna djungel idag utav hundgodis av kex, kakor och pressade råhudsrullar ifrån länder vi inte ens vet namnet på, så kan det vara skönt att bara köpa ett okomplicerat godis till sin hund.Vårt naturliga hundgodis är varken svårt eller komplicerat.

My Treats naturliga hundgodis innehåller inga färgämnen, inga konstgjorda tillsatser och inga giftiga konserveringsmedel alls. Vad du ser är vad du får. Ser du ett oxben så är det ett oxben, inte förvanskat på något sätt.

Våra produkter är restprodukter ifrån olika svenska slakterier. De är varmluftstorkade i  72C, sedan nedfrysta för att behålla sin smakgaranti. Vi fryser ner våra produkter för att slippa tillsätta giftiga bekämpningsmedel och för att på så sätt kunna hålla skadedjur borta. Vårt hundgodis är inte rökt eftersom det inte är bra för hundmagen.

Våra produkter är ifrån Sverige. Och idag räknas ju produkter inom vårt lands gränser som både klimatssmart och närproducerat.

Vi är mycket selektiva vad gäller kvalitén på vårt hundgodis eftersom vi anser att era hundar ska ha det bästa och mest exklusiva på marknaden. Kanske ligger vår prisbild en aning högre än andra importerade råhudsprodukter, men så är det med riktigt god och hög kvalité. Och varför skulle du inte ge din hund det absolut bästa?

Vänliga hälsningar My Treat

Bild från vårt fryslager